Vår lansering del 2

UVEX maria larroca

“Med ett varmt hejdå och leende på läpparna fortsatte vi vår resa från eurobike mot flygplatsen för att åka tillbaka till Sverige där mamma väntade för att hämta oss……eller ironiskt nog hämtade vi upp henne.”

Uvex_logo_black_01
Väl tillbaka i Sverige efter besöket på Eurobike mässan  i Köln började vi vår resa by car till den tyska staden Cologne för att besöka Spoga Horse 2016. Efter båtresa och många timmars körning tog vi in på ett Radison blue hotel i Lübeck, vi avslutade kvällen med en mysig middag på en resurang precis intill hotellet. Alarmet satte igång 08:00 morgonen därpå och runt 16:00 var vi framme i Cologne, exakt en timme innan vårt möte med Simon skulle äga rum. Simon är vår specialist när det gäller rid produkterna och värnar oerhört mycket om säkerheten i ridsporten. Vi fick en mer ingående kunskap om de funktioner, material och tekniska delar uvex ridhjälmar och handskar består utav. Som jag nämnt tidigare har jag alltid andvänt ridhjälmarna vilket jag kan varmt rekomendera till alla hästälskare där ute, uvex har allt från säkerhet, ventelation, design/mode, teknik, lätt vikt etc. dessutom ett sort utbud i färgskaran också. Handskarna har jag ingen erfarenhet av än så länge men jag fick två handskar att prova, ett i konstläder och ett i riktigt skinn, skinnhandskarna var helt fantastiska i passformen. Jag längtar att få komma hem till stallet och prova mina nya uvex handskar, för mig är kvalitén på handskar bland de viktigaste eftersom känslan i handen är A-O i ridningen.

Spoga Horse 2016

Mötet med Simon varade i ca 2 timmar och när vi avslutaden var klockan 18:00. Vi kände oss inte riktigt klara och bokade därför ytterligare ett möte till dagen därefter. Första mötet gick väldigt bra och vår relation stärktes betydligt dessutom kunskapen och intresset växte bara mer och mer. Första dagen ägnade vi helt och hållet åt uvex mötet men imorgon är tanken att vi ska ta en titt på mässans alla montrar också. Vi bestämde oss för att gå upp tidigt så vi kunde besöka så många montrar som möjligt, det är en underbar upplevelse att få gå runt att titta på alla nyheter i hästvärlden och veta vad som snart lanserar. Mina absoluta favorit montrar var Uvex, Schockemölle, Pikeur och Mattes.
Tiden sprang iväg från oss och det blev snabbt dags för nästa möte där vi diskuterade mer angående produkter och om hur vi ska lägga upp vårt sammarbete. Det är spännande för båda partner att äntligen få ta uvex till Sverige och vi båda ser framemot vår lansering i Januari 2017.

Med detta skrivet väntas en hel del jobb och addministrativa upplägg för oss, jag sitter nu i bilen på väg hem till Sverige  med mycket tankar och idér. Det är ca 4 månader till vår lansering, vi har bestämt att göra allting själv: bygga hemsidan, koppla in ett affärstystem, ordna med logistik och administravia uppgifter och myckt mer därtill . En stor fråga är…
Kommer vi hinna klart med allt?

Tack för att du besökte bloggen!
Kram
E.S

Sportbutikonline.se

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *