Vår lansering del 1

uvex

Sportbutikonline är ett familje företag som värnar om sina kunder och vill göra det så hemtrevligt som möjligt. Vi erbjuder hög service med världsklass kvalité och säkerhet på noggrant utvalda varor. Vår fokus ligger just nu på cykling, ridning och skidor. Vi har valt att börja med cykling och ridning, när vintertiden kommer lovar vi att även erbjuda ett av de säkraste och modernaste skidsortiment.

Sportbutikonline har nämligen kommit i kontakt med toppmärket uvex som är världskänt men har ännu inte lanserats här i Sverige, äntligen mina vänner är dem snart här tillsammans med oss.
Jag har själv använt uvex i många år då jag ridet hela mitt liv men alltid fått köpa produkterna utomlands. Att få lansera ett märke som ligger varmt om hjärtat är som en dröm som blir sann. Helt enkelt ett lyckorus. dock ett tidskrävande sådant med mycket engagemang.

Uvex_logo_black_01

Det har varit en hektisk men mycket spännande helg och hela familjen är jätte glada över positiva bemötande och framgångsrika möten. Vi har nämligen varit i Tyskland på Eurobike och Spoga horse. Mässorna har varit en häftig upplevelse med topp märken från hela världen. Så fort man kom in genom portarna kunde man känna pulsen och den positiva energin från alla sportälskare. Eurobike bjöd på en häftig show från freestyle cyklister som bar välkända topphjälmar från bell, uvex, scott och poc etc. Jag är så imponerade över vilken teknik och kontroll de har över cykeln, det var helt fantastiskt att se. Speakern från Canada och Publikens jubel höjde stämningen rejält tillsammans med en god måltid i resturangen som låg intill showen. På toppen av detta avslutade vi dagen med att gå runt i de olika montrarna, självklart stannade vi extra länge i uvex montern. Där drack vi kaffe och hade ett långt möte med vår uvex expert Martin Godetz. Med ett varmt hejdå och leende på läpparna fortsatte vi vår resa från eurobike mot flygplatsen för att åka tillbaka till Sverige där mamma väntade för att hämta oss……eller ironiskt nog hämtade vi upp henne.
Mer om detta kan ni läsa om i nästa inlägg.

eurobike 2016              Eurobike_Uvex monter 2016

Tack för att ni tog er tid att läsa och hör av er om ni har några frågor eller funderaringa kring våra produkter. Vi tar gärna emot feedback och önskemål!

Kram
E.S
Sportbutikonline.se

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *