Nya ridhandskar från Bayern

Nya ridhandskar på ingång hos oss på sportbutikonline.se!

 

ridhandskar

Som en del annat i livet handlar det mycket om tillfälligheter. Av en ren händelse får vi frågan om vi känner någon som kan lansera uvex sportprodukter som i sitt sortiment har cykelhjälmar, cykelglasögon, skidhjälmar, skidglasögon, ridhjälmar, ridhandskar samt sport-lifestyleglasögon. Vi funderade en stund och kom fram till att vi kände en hel del som skulle kunna vara intresserade men samtidigt har vi själv under en tid pratat kring ett eget företagande. Sagt och gjort, vi åkte till Bayern, vi är igång och har kommit överens med uvex att e-handelsidan sportbutikonline.se blir grunden till att marknadsföra varumärket i Sverige. Vi har även som mål att komma ut till återförsäljare och kedjor med uvex produkter.

Vårt mål med sidan är att hålla en hög kundservice och erbjuda topp produkter. Tanken är att ta in märken som inte har allt för mycket återförsäljning i Sverige men som håller enormt hög kvalité och är välkända i resten av världen. Helt enkelt att kunna erbjuda produkter utav helt nya märken som inte andra online eller sportbutiker har. Just nu tittar vi lite extra på just ridhandskar men även cykel och skidhandskar.

Nästa affärshändelse kommer ske ganska omgående då plötsligt ett att annat stort Bayerskt sportmärke visat intresse för vår verksamhet och vi har i skrivandets stund blivit inbjudna till ett möte med detta företag som bland annat producerar ridhandskar av högsta kvalitét. Mer information kommer om allt faller på plats.

Om du som kund har någon särskild efterfrågan eller idé tar vi gärna emot respons och önskemål på produkter ni tror skulle kunna passa in vårat produkt sortiment och tankesätt.  Ni kan maila oss på sportbutikonline@gmail.com, skriva i vår live-chatt eller slå en signal på vårt företagsnummer: 0738500999. Ser framemot att höra era tankar och önskemål!

Med vänliga hälsningar
Sportbutikonline.se

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *