Johan Malmsten i Danmark

Malmstens kross i Danmark punkterades.

I helgen tävlade vår mountaineer Johan Malmsten i Danmark och efter en närmast heroisk insats slutade han på andra plats. Segern var inte långt borta och förhindrades av en punktering 4 km innan målgång. ” Försökte laga punkteringen så snabbt som möjligt med tuben, men det visade sig att det var en reva i däcket så det funkade inte”. Han slutade trots detta missöde på en andra plats och var rejält utpumpad då han kom i mål. Johan är en erfaren mountainbike åkare och har en diger meritlista med deltagande i svenska landslaget och har åkt de stora tävlingarna VM, Giro di Italia, Vueltan, Tour de France och är individuell SM och NM vinnare. ” När jag fick stoppet blev jag rejält förbannad, normalt sett bör man väl bryta men jag bestämde mig för att köra vidare. Carbonfälgen blir inte sig lik igen men konstigt nog var det inte fler som körde förbi mig. ”

Vi som har sett Johan på en cykel är inte så förvånade och det ska bli spännande att följa hans tävlingar i år. Loppet i skogarna utanför Helsingör var hans första framträdande med uvex cykelhjälm på huvudet. Johan åker med uvex race 5 och säger efter loppet ” riktigt bra, den satt som ett smäck och väger ingenting, dessutom är ventilationen kanon”.

Kul att höra för oss på sportbutikonline.se och om du besöker Johans sida på nätet så har han rabattkod för den som vill handla i sportbutiken. Tack Johan, för att du vill samarbeta med oss och vi önskar dig all lycka i fortsättningen!

Johan Malmsten i dansk terräng

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *