Köpvillkor

1. Lag
Sportbutikonline.se tillämpar såväl Konsumentköplagen som Distansavtalslagen. För att genomföra en beställning måste kund vara myndig,18 år, eller ha målsmans medgivande. Med kund avses en fysisk person.

2. Beställning
Beställning av sportbutikonline.se produkter kan göras via www.sportbutikonline.se. Inkommande beställning besvaras med en skriftlig orderbekräftelse via mail.
Beställning är bindande från sportbutikonline.se sida först efter att orderbekräftelse erhållits av kund.
Sportbutikonline.se förbehåller sig rätten att neka kund köp. Alla beställningar anses bindande. Har du gjort en beställning av misstag måste du därför kontakta oss omedelbart.
Skulle en vara inte finnas på lager kontaktar vi dig och restnoterar den. När vi får in den restnoterade varan skickar vi den till dig. Om du inte önskar den restnoterade varan kan du alltid kontakta sportbutikonline.se och avboka den.

3. Priser
Alla priser anges inklusive svensk moms, för närvarande 25% och anges i svenska kronor. Sportbutikonline reserverar sig för momshöjningar och andra prisförändringar som vi inte kan råda över. Fakturaavgiften är 29 kr och du erhåller faktura efter det att du fått hem produkten varefter betalning sker inom 14 dagar. Frakter och returer är gratis!

4. Betalning
Sportbutikonline.se samarbetar med Ecster ( Handelsbanken ) som möjliggör kortbetalning och fakturabetalningar, helbetalning eller delbetalning. För mer information se Ecsters villkor.

5. Leveranstid
Normal leveranstid är 3-6 arbetsdagar. Avvikelser kan förekomma. I sådana fall kontaktar vi kunden. Sportbutikonline.se kan inte hållas ansvarig att leverera slutsåld eller utgången produkt. 

6. Leveransförsening
Om leveransförsening av någon anledning uppstår kommer vi att kontakta dig. Givetvis kommer vi att göra allt vi kan för att leverera din beställning så snabbt som möjligt. Du som kund har dock rätt att häva köp vid omfattande leveransförsening.

Det kan uppstå situationer som gör det omöjligt för oss att fullfölja en beställning, exempelvis om våra leverantörer inte kan fullfölja sina åtaganden gentemot oss. Sportbutikonline.se förbehåller sig rätten att friskriva sig från ersättning till kund vid sådana situationer eller vid leveransförsening.

7. Frakten
Sportbutikonline.se levererar fraktfritt och det är också gratis att returnera till oss. Försändelsen måste hämtas ut och returneras via Postnord. Kunden erhåller per mail en förbetald QR kod och returfrakthandlingar kan skrivas ut på Postnords inlämningsställe. Levererar också till andra EU-länder efter överenskommelse gällande fraktkostnad.

8. Garanti
Vi vill att alla våra kunder ska bli 100% nöjda med sitt köp. Om du får problem med en produkt så kontakta oss. Normalt står kunden för fraktkostnad till eventuell serviceverkstad.

9. Öppet Köp /Ångerrätt
Sportbutikonline.se tillämpar Distansavtalslagen. Det innebär att du som kund har rätt till 14 dagars ånger/returrätt. Se punkt 7 gällande retur. När vi fått varan görs en återbetalning inom en bankdag. Kontakta alltid oss innan du skickar tillbaka produkten. Varan skall returneras i oförändrat skick och i original-emballaget. Det är viktigt att uvex-förpackningen inte är skadad! Sportbutikonline.se förbehåller sig rätten att debitera kund om något skulle saknas.

10. Reklamation
Sportbutikonline.se tillämpar Konsumentköpslagen vid reklamationer. Därmed åtar vi oss att byta ut felaktiga eller trasiga produkter utan extra kostnad. Kontakta oss enligt punkt 7 gällande returfrakt. Tänk på att inte lösa ut paket med synliga fel som kan ha påverkat skicket på varan ni beställt. 

12. Säkerhet
Vi kommer under inga omständigheter att lämna ut några personuppgifter och detsamma gäller även för e-postadresser.

13. Reservation
Sportbutikonline.se reserverar sig mot felaktigheter i innehåll och prislista på webbsidan och förbehåller sig rätten att när som helst ändra priser och erbjudanden.

14. Cookies
Sportbutikonline.se använder sig av cookies för att få en fullt fungerande E-handelsida.

15. Ansvar
Ersättningsanspråk från kunder är uteslutet då det gäller skador, dödsfall eller annat som kan uppstå i sambandet med användandet av produkter som är inhandlade hos Sportbutikonline.se.