uvex sociala profil

uvex sociala profil

Uvex social profil innehåller bland annat en snabb och obyråkratisk hjälp till behövande barn och hjälpen administreras genom Rainer Winter stiftelsen. Över hela världen hjälps sjuka och handikappade barn nu av den tredje generationen Winter som tillsammans med anställda, kunder och leverantörer engagerar sig i arbetet.

Social standard

”Vi vill också att våra leverantörer och våra företag inom uvex gruppen engagerar sig I en policy som ger alla anställda en god möjlighet att upprätthålla en bra balans gällande jobb och livet i övrigt. Det ska finnas utvecklingsmöjligheter för de som väljer att ingå som medarbetare i vår sfär där individens färdigheter skall kunnas tas till vara och utvecklas. Vi vill erbjuda goda arbetsvillkor och skapa långsiktiga relationer med våra medarbetare vilket vi hoppas kan skapa engagerade och lojala partners.”

Här på sportbutikonline.se har vi också för avsikt att engagera oss i någon form av hjälparbete genom att via våra produkter, skidhjälmar, cykelhjälmar, ridhjälmar och sportglasögon nå ut till barn som kan behöva ett extra stöd. Du som kund är varmt välkommen att inkomma med önskemål och förslag till hjälp åt någon som kan vara i extra behov av någon produkt i vårt sortiment! 😊

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *